Pieterpad 40 jaar

Het Pieterpad bestaat dit jaar 40 jaar en speciaal voor dat jubileum heb ik een Pieterpad-actie bedacht.  Met Revirentem neem ik je mee op een persoonlijke reis naar een betere versie van jezelf. Dit kan je afsluiten met een hike in Noorwegen maar met deze actie blijven we wat dichter bij huis.. Ik ga namelijk het Pieterpad lopen en jij kan met mij mee op een van de etappes.

Het Pieterpad is opgedeeld in 26 etappes van ongeveer 20km. en op elke etappe kan je je inschrijven en met mij meelopen. Voor slechts €250 krijg je een leuk aandenken aan het Pieterpad, ben je een jaar lang “Vriend van het Pieterpad” en krijg je een dag lang coaching van mij. 

Welke etappe moet ik kiezen?

Er zijn vele etappes op het ongeveer 500km lange Pieterpad. De meest gebruikte indeling is echter die van 26 etappes. Op het kaartje hiernaast zie je de route en de etappes. Welke je kiest is natuurlijk helemaal aan jou? wil je dichtbij blijven of juist verder weg? Wil je een bepaaldstukje van Nederland ontdekken of weer zen, dat kan natuurlijk ook. Elke etappe echter wordt maar één keer verkocht, dus wees er wel snel bij….

Begin en eindpunt

Op de dag van de coaching ontmoeten we elkaar op het beginpunt van de gekozen etappe. Vooraf zullen we wel even contact hebben hoe we elkaar vinden, bijvoorbeeld. Vanaf daar vertrekken we, al lopende, naar het eindpunt. Gedurende de wandeling gaan we in gesprek over een door jouw gekozen onderwerp, of je laat het spontaan ontstaan, dat kan natuurlijk ook….

Gesprekonderwerp

Jij kiest het onderwerp!

Het gaat om jouw coaching gedurende de wandeling. Dus jij kiest het onderwerp. Dit kan tijdens de wandeling ontstaan, maar je kan ook vooraf je onderwerp kenbaar maken. Als bijvoorbeeld een onderwerp veel achtergrondinformatie behoeft, is het verstandig die van te voren met mij te delen. Dan kan ik me vooraf ook inlezen waardoor we tijdens de wandeling sneller tot de kern zullen komen.

Geen onderwerp is mij te gek en alles mag besproken worden. Je kan erop vertrouwen dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft en nooit verder aan anderen kenbaar gemaakt of met anderen gedeeld zal worden. Dit is één van mijn belangrijkste principes van mijn coaching.

En als je er nog niet uit bent...

Stel dat je aan het einde van de dag nog steeds vragen hebt, nog steeds dingen hebt die je wil bespreken of waar je denkt dat ik je mee kan helpen…. Dat kan natuurlijk. Dan bespreken we, voor we afscheid nemen, hoe we dat het beste een vervolg kunnen geven. Wellicht is er nog een etappe vrij of spreken we elders nog een keer af.En misschien wil je wel een coachtraject opstarten. Dat kan natuurlijk allemaal, niks moet, alles mag. Als je maar naar huis gaat met het gevoel dat het een dag  ‘well spend’ was…

Want uiteindelijk doe ik het daarvoor. Jou verder helpen op jouw reis in jouw leven! Waar die  ook heen leidt, wat er ook speelt. Ik ben al blij en trots dat ik een klein stukje met je mee heb mogen lopen…

Kosten

Deze coachdag kost slechts €299,- (incl.BTW).

Hiervan gaat overigens een deel naar het goede doel: Instituto Levante in Rio de Janeiro – Brazilië. Zij bieden kinderen in de favela’s van Rio allerlei activiteiten, maar ook eten en drinken aan. En werken zo aan hun een betere toekomst. En een deel gaat natuurlijk naar “Stichting Pieterpad” zodat ze deze fantastische route door Nederland kunnen onderhouden.

Wil je meer weten? Stuur me een berichtje...

Pieterburen Actie

App me

Neem contact met me op via WhatsApp

Mail me

Neem contact met me op via de mail