Het aanbod

Bij Revirentem neem ik je mee op een reis waarop je jezelf ontdekt. Ik neem je in een traject van 8 tot 10 sessies als reisgenoot mee naar een plek waar jij beter kunt nadenken over wat je nou echt wil. Vrijheid staat daarbij centraal: je wordt nergens toe verplicht, want je moet zelf het avontuur aan willen gaan.

Jouw persoonlijke reis start bij het kiezen van een pakket dat bij jou past. We leggen je hieronder uit hoe deze pakketten in elkaar zitten, en hoe ze bij jou kunnen passen.

Eerste kennismaking: Vragen(v)uurtje

Het Vragen(v)uurtje is de perfecte manier om kennis te maken met de coaching van Revirentem. Nets als bij het welbekende vragenuurtje in de Tweede Kamer, moet je bij deze stijl van coachen snelle en gevatte antwoorden geven.

In ons Vragen(v)uurtje vul je (telefonisch of online) een lijst met vragen in, die met een vlammende snelheid op je afkomen. Op de vragen kan je ‘ja’, ‘beetje’ en ‘nee’ antwoorden. Het is belangrijk om kort en snel antwoord te geven, niet na te denken en juist voor je eerste ingeving te kiezen. Wat zegt je gevoel?

Voel geen druk: want er zijn geen goede of foute antwoorden. Elk antwoord is prima, zolang je deze maar met je hart hebt gekozen. Want je gevoel geeft vaak precies aan wat jij nodig hebt. Over dat gevoel ga je het met mij hebben in een (video)gesprek (online wordt deze bij voorkeur via Teams gehouden). Je kiest een tijdslot en gaat daarna snel met mij in gesprek over je antwoorden.

Je reis begint hier

Het Vragen(v)uurtje kan het startpunt van jouw reis zijn: met jouw antwoorden krijg je meer inzicht in wat jij nodig hebt. Met een rapportage van de resultaten die je meekrijgt kan je de wereld om je heen beter begrijpen. Je werkt aan wat jij graag anders zou willen doen, zien, voelen, beleven. Je avontuur begint hier, en misschien wel begeleid door mij.

Coaching Standaard

We bieden een standaard coachingpakket waarin Ik samen met jou in een paar – meestal 2 – gesprekken aftast wat jij nodig hebt om dichter bij jezelf te komen. Voor iedereen is dit anders, en iedereen heeft natuurlijk een eigen tempo.

Ik begin met het voeren van 2 gesprekken. In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Het is belangrijk om daar goed de tijd voor te nemen. Wanneer ik een uitdaging met een klant aan ga, wil ik ook een persoonlijke connectie voelen. Alleen dan kan een sessie een echt succesvolle uitkomst hebben.

Het tweede gesprek staat in het teken van het bepalen van je doelstellingen. Wat wil jij graag met de sessie bereiken? Als jij en ik na die eerste twee gesprekken samen de reis aan willen gaan, kunnen we verder.

Het staat nooit vast hoe lang de reis die we samen maken gaat duren. De ene persoon heeft meer tijd nodig om zichzelf te ontdekken dan iemand anders. Meestal gaan we uit van 8 tot 10 gesprekken, maar dat aantal hoeft zeker niet vast te staan. De gesprekken duren meestal 1 tot 2 uur.

Coaching +

Wanneer je net een stapje verder wil gaan kan je ook kiezen voor het ‘coaching plus’-pakket. Hierbij maken we dezelfde afspraken en staat het aantal gesprekken ook niet van tevoren vast. Maar wanneer je voor dit pakket kiest zal je een deel van de reis in Noorwegen beleven. Dichtbij huis bepalen we samen waar je aan wil werken. Maar we gaan uiteindelijk in Noorwegen de diepte in, in de hoogtes van de Trolltunga-klif.

Het avontuur in Noorwegen duurt drie tot vier dagen, en je krijgt opdrachten mee waarmee je aan de slag kunt tijdens je tocht. De dagenlange wandeling door de adembenemende Noorse natuur helpt je dichter bij jezelf te komen. En mocht je nou geen fan zijn van zware klimtochten: dan biedt een wandeling door de Noorse vlaktes en bossen ook een uitkomst.

De tocht kunnen we met zijn tweeën maken, maar ook met een grotere groep. Maar uiteindelijk ben je altijd op jezelf aangewezen: en dan komen krachten naar boven die je misschien nog niet kende. Deze krachten duwen je tijdens de reis vooruit en helpen je de laatste stappen te zetten. Je kan aan het eind van het avontuur je doelen afstrepen, omdat je het eindpunt bereikt hebt: been there, done that.

De stok / De Prijs

Centraal bij alle sessies staat  ‘de stok’, of iets liever “De Prijs” (of beloning)
Om je een extra drijfveer te geven om jouw doelen te halen,
spreek je samen met mij af wat jouw stok achter de deur is.
 Als je tijdens de sessies de antwoorden vindt op jouw vragen,
dan krijg je daar iets moois voor terug.
 Dat kan een wens zijn die je al heel lang had,
of een kleine verrassing waar je graag je best voor doet.

Een stok achter de deur helpt bovendien bij het behalen van je doelen. Daarom maak ik al jaren deze afspraak met mijn klanten:

“Ik wil een stok achter de deur geven, een beloning die je krijgt als je je doelen behaald.
Aan het begin van het traject spreken we al met elkaar af wat jij wil gaan doen of krijgen als je tijdens de sessies jouw doelen haalt.
Het moet een beloning zijn die je jezelf geeft, als je ons traject succesvol hebt afgerond.
Haal je jouw doelen niet?  Dan kan je jezelf natuurlijk alsnog belonen, maar dat voelt dan toch anders.”

Vraag een vrijblijvend eerste gesprek aan.

aanbod formulier

App ons

neem contact met ons op via WhatsApp

Mail ons

neem contact met ons op via de mail