Ons aanbod

Bij Revirentem nemen we je mee op een reis waarop je jezelf ontdekt. Ante neemt je in een traject van 8 tot 10 sessies als reisgenoot mee naar een plek waar jij beter kunt nadenken over wat je nou echt wil. Vrijheid staat daarbij centraal: je wordt nergens toe verplicht, want je moet zelf het avontuur aan willen gaan.

Jouw persoonlijke reis start bij het kiezen van een pakket dat bij jou past. We leggen je hieronder uit hoe deze pakketten in elkaar zitten, en hoe ze bij jou kunnen passen.

Eerste kennismaking: Vragen(v)uurtje

Het Vragen(v)uurtje is de perfecte manier om kennis te maken met de coaching van Revirentem. Nets als bij het welbekende vragenuurtje in de Tweede Kamer, moet je bij deze stijl van coachen snelle en gevatte antwoorden geven.


In ons Vragen(v)uurtje vul je online een lijst met vragen in, die met een vlammende snelheid op je afkomen. Op de vragen kan je ‘ja’, ‘beetje’ en ‘nee’ antwoorden. Het is belangrijk om kort en snel antwoord te geven, niet na te denken en juist voor je eerste ingeving te kiezen. Wat zegt je gevoel?

Voel geen druk: want er zijn geen goede of foute antwoorden. Elk antwoord is prima, zolang je deze maar met je hart hebt gekozen. Want je gevoel geeft vaak precies aan wat jij nodig hebt. Over dat gevoel ga je het met Ante hebben in een videogesprek, dat bij voorkeur via Teams wordt gehouden. Je kiest een tijdslot en gaat daarna snel met hem in gesprek over je antwoorden.

Je reis begint hier

Het Vragen(v)uurtje kan het startpunt van jouw reis zijn: met jouw antwoorden krijg je meer inzicht in wat jij nodig hebt. Met een rapportage van de resultaten die je meekrijgt kan je de wereld om je heen beter begrijpen. Je werkt aan wat jij graag anders zou willen doen, zien, voelen, beleven. Je avontuur begint hier, en misschien wel begeleid door Ante (link naar pagina over ‘Journey’ of ‘aanbod’).

Coaching Standaard

We bieden een standaard coachingpakket waarin Ante samen met jou in een paar – meestal 2 – gesprekken aftast wat jij nodig hebt om dichter bij jezelf te komen. Voor iedereen is dit anders, en iedereen heeft natuurlijk een eigen tempo.

Ante begint met het voeren van 2 gesprekken. In het eerste gesprek maken jullie kennis met elkaar. Het is belangrijk om daar goed de tijd voor te nemen. Wanneer Ante een uitdaging met een klant aangaat, wil hij ook een persoonlijke connectie voelen. Alleen dan kan een sessie een echt succesvolle uitkomst hebben.

Het tweede gesprek staat in het teken van het bepalen van je doelstellingen. Wat wil jij graag met de sessie bereiken? Als jij en Ante na die eerste twee gesprekken samen de reis aan willen gaan, kunnen jullie verder gaan.

 

Het staat nooit vast hoe lang de reis die jullie samen maken gaat duren. De ene persoon heeft meer tijd nodig om zichzelf te ontdekken dan iemand anders. Meestal gaan we uit van 8 tot 10 gesprekken, maar dat aantal hoeft zeker niet vast te staan. De gesprekken duren meestal 1 tot 2 uur.

Coaching +

Wanneer je net een stapje verder wil gaan kan je ook kiezen voor het ‘coaching plus’-pakket. Hierbij maken we dezelfde afspraken en staat het aantal gesprekken ook niet van tevoren vast. Maar wanneer je voor dit pakket kiest zal je een deel van de reis in Noorwegen beleven. Dichtbij huis bepaal je samen met Ante waar je aan wil werken. Maar jullie gaan in Noorwegen de diepte in, in de hoogtes van de Trolltunga-klif.

Het avontuur in Noorwegen duurt drie tot vier dagen, en je krijgt opdrachten mee waarmee je aan de slag kunt tijdens je tocht. De dagenlange wandeling door de adembenemende Noorse natuur helpt je dichter bij jezelf te komen. En mocht je nou geen fan zijn van zware klimtochten: dan biedt een wandeling door de Noorse vlaktes en bossen ook een uitkomst.

De tocht kan je met zijn tweeën maken, maar ook met een grotere groep. Maar uiteindelijk ben je altijd op jezelf aangewezen: en dan komen krachten naar boven die je misschien nog niet kende. Deze krachten duwen je tijdens de reis vooruit en helpen je de laatste stappen te zetten. Je kan aan het eind van het avontuur je doelen afstrepen, omdat je het eindpunt bereikt hebt: been there, done that.

De stok

Centraal bij alle sessies staat ‘de stok’.
Om je een extra drijfveer te geven om jouw doelen te halen,
spreek je samen met Ante af wat jouw stok achter de deur is.
 Als je tijdens de sessies de antwoorden vindt op jouw vragen,
dan krijg je daar iets moois voor terug.
 Dat kan een wens zijn die je al heel lang had,
of een kleine verrassing waar je graag je best voor doet.

Een stok achter de deur helpt volgens Ante bij het behalen van je doelen. Daarom maakt hij al jaren afspraken met zijn klanten:

“Ik wil een stok achter de deur geven, een beloning die ze krijgen als ze doelen halen.
Aan het begin van het traject spreken we al met elkaar af wat jij wil gaan doen of krijgen als je tijdens de sessies jouw doelen haalt.
Het moet een beloning zijn die je jezelf geeft, als je ons traject succesvol hebt afgerond.
Haal je jouw doelen niet?
 Dan kan je jezelf natuurlijk alsnog belonen, maar dat voelt dan toch anders.”

Vraag een vrijblijvend eerste gesprek aan.

aanbod formulier

App ons

neem contact met ons op via WhatsApp

Mail ons

neem contact met ons op via de mail