Deze weg leg je met mij af

Samen met mij leg je bij Revirentem een eigen weg af op jouw persoonlijke reis. We gaan ontdekken wat jij wil bereiken, hoe jij in het leven wil staan en welke bagage je achter wil laten. Iedereen legt de weg daarnaartoe anders af, maar hieronder stippelen we alvast de hoofdroute uit.

Beklimmen

Wanneer je een stap verder wil gaan, kan je ook nog écht op reis met mij. Dat kan in een groep, of alleen als je dat zou willen. De reisbestemming is Noorwegen, en daar is heel veel mogelijk. Wandelen door de natuur, nieuwe werelden ontdekken of adembenemende kliffen bewonderen. De laatste twee gesprekken zullen dan plaatsvinden tijdens deze tocht naar Trolltunga

Maar het hoofddoel van de reis is om de Trolltunga-klif te beklimmen, en letterlijk een berg te slechten. Ik nodig je daarom uit om met mij die klif te beleven. Onderweg krijg je opdrachten waarmee je dichter bij jezelf komt.

Ontdekken

Hierna begint de fase de toch waarin je vooral veel van jezelf gaat ontdekken. In – meestal – 6 tot 8 gesprekken ontdek je jouw krachten, maar ook je diepe valkuilen. De gesprekken van 1 tot 2 uur zijn een echte ontdekkingstocht naar jezelf. Met mij bepaal je wanneer je klaar bent om een vlag te planten op de top van de berg, die jij hebt overwonnen.

Doelen

Zonder doelen bereik je niet het eindpunt van je reis. Wat jij wil bereiken staat centraal. Je bent vrij in het bepalen van je doelen, maar moet tegelijk serieus bereid zijn deze te halen. Om je daarbij te helpen, bepaal je in deze stap ook je ‘stok achter de deur’ die je over de streep trekt. De derde bestemming komt pas in zicht als jij en ik beiden de reis samen willen maken.

Ontmoeten

De eerste bestemming is meteen belangrijk: elkaar ontmoeten. Door kennis met elkaar te maken leer je mij beter kennen, en ik jou. Samen komen we er in één gesprek achter wat jij nodig hebt om dichter bij jezelf te komen. Wanneer een connectie is gemaakt, kan je door naar de volgende bestemming.

Deze weg leg je met Ante af

Samen met Ante leg je bij Revirentem een eigen weg af op jouw persoonlijke reis. Jullie ontdekken wat jij wil bereiken, hoe jij in het leven wil staan en welke bagage je achter wil laten. Iedereen legt de weg daarnaartoe anders af, maar hieronder stippelen we alvast de hoofdroute uit.

Beklimmen

Wanneer je een stap verder wil gaan, kan je ook nog écht op reis met Ante. Dat kan in een groep, of alleen als je dat zou willen. De reisbestemming is Noorwegen, en daar is heel veel mogelijk. Wandelen door de natuur, nieuwe werelden ontdekken of adembenemende kliffen bewonderen. De laatste twee gesprekken zullen dan plaatsvinden tijdens deze tocht naar Trolltunga

Maar het hoofddoel van de reis is om de Trolltunga-klif te beklimmen, en letterlijk een berg te slechten. Ante nodigt je daarom uit om met hem de klif te beleven. Onderweg krijg je opdrachten waarmee je dichter bij jezelf komt.

Ontdekken

Hierna begint de fase de toch waarin je vooral veel van jezelf gaat ontdekken. In – meestal – 6 tot 8 gesprekken ontdek je jouw krachten, maar ook je diepe valkuilen. De gesprekken van 1 tot 2 uur zijn een echte ontdekkingstocht naar jezelf. Met Ante bepaal je wanneer je klaar bent om een vlag te planten op de top van de berg, die jij hebt overwonnen.

Doelen

Zonder doelen bereik je niet het eindpunt van je reis. Wat jij wil bereiken staat centraal. Je bent vrij in het bepalen van je doelen, maar moet tegelijk serieus bereid zijn deze te halen. Om je daarbij te helpen, bepaal je in deze stap ook je ‘stok achter de deur’ die je over de streep trekt. De derde bestemming komt pas in zicht als Ante en jij beiden de reis samen willen maken.

Ontmoeten

De eerste bestemming is meteen belangrijk: elkaar ontmoeten. Door kennis met elkaar te maken leer je Ante beter kennen, en hij jou. Samen komen jullie er in één gesprek achter wat jij nodig hebt om dichter bij jezelf te komen. Wanneer een connectie is gemaakt, kan je door naar de volgende bestemming.